Bon Chez Nous is te koop!

Vroeg met pensioen en toch nog wat werken, inkomsten hebben en verzekerd zijn tegen ziektekosten in Frankrijk? Dan is dit uw kans!

Introductie

Onze prachtige Chambres d’Hôtes ‘Bon Chez Nous’ is nu ook te koop! (vraagprijs € 399.000,00). Maar zolang we nog niet hebben verkocht, gaan we met veel plezier door met het ontvangen van onze gasten.

Na ruim 13 jaar in Frankrijk te hebben gewerkt en na acht seizoenen op ons prachtige landgoed op de grens van de Creuse en de Haute Vienne, willen wij binnenkort echt met pensioen en meer tijd hebben om o.a. muziek maken.

Wij blijven in de buurt wonen want wij willen niet weg uit deze prachtige streek, waar wij inmiddels een leuk sociaal leven hebben opgebouwd.
Veel natuur, schone lucht en ver weg van alle drukte. Toch in de buurt van vele mooie kleine dorpjes en stadjes en de grote stad Limoges op 35 minuten afstand.

Over het huis

De vier jaargetijden, de mooie meren in de buurt, korte zachte winters en lange mooie zomers garanderen een optimaal leef genot.

Ons huis staat op bijna 8000 m2 waarvan de helft tuin en de helft uit bos bestaat. Het heeft een mooi privé gedeelte, een bar, keuken en bijkeuken/was en droog ruimte en een eetkamer voor de gasten. Zes slaapkamers met eigen badkamers , een bibliotheek ,een “ rommelkamer” want die heb je ook nodig.

Het huis is geheel onder keldert en voorzien van vloerisolatie, er is een garage en een hout hok. Ook het dak is geïsoleerd. De goten en het dak zijn twee jaar geleden geheel nagekeken, pannen waar nodig vervangen en er zijn nieuwe zinken goten en afvoerpijpen gemonteerd. We zijn aangesloten op het gemeentelijke waternet maar hebben ook een eigen waterbron (deze gebruiken wij niet omdat het water hier van bronwaterkwaliteit is).

Wij hebben met opzet het huis, zo veel mogelijk, in zijn oorspronkelijke staat gehouden. Alle kozijnen en alle vloeren in huis zijn van eikenhout! De grotere ramen hebben aan de voor en achterkant van het huis luiken. Heerlijk om het huis in de zomer koel te houden en in de winter warm.

Elektriciteit en brandveiligheid zijn op norm. 2 grote boilers voor de warmwatervoorziening. Centrale verwarming op olie en twee houtkachels in de woonkamer en de keuken.

Wij hebben een zeer goede reputatie opgebouwd en onze gasten waarderen ons op Booking.com met een 9.5! Over de gerealiseerde omzet in de laatste jaren informeren wij u graag persoonlijk. In de maanden April, mei, juni, juli, augustus en september zijn er veel gasten, maar ook in de winter verhuren wij zo’n 2 kamers in de week.

Wij verkopen ons huis en ons bedrijf voor de prijs van een tussenwoning in bijvoorbeeld Rotterdam of Haarlem inclusief veel “ roerende” goederen zoals de inrichting van de gastenkamers, was en droogmachines , vaatwasser, keukeninrichting , terras tafels en stoelen, veel bedlinnen, handdoeken enz. voor slechts € 399.000,–
( splitsing “ roerende” en “onroerende” goederen in overleg mogelijk)

Ter overname in overleg: Maai tractor, streamer, motorzaag, hydrolische kloof machine en onze Citroen Acadiane.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen: theo@boncheznous.nl of 0033-555-641769 (vast) / 0033-633510531 (mobiel, ook Whatsapp).