Fred en Dominique vinden het koken voor vrienden en familie ontzettend leuk om te doen.

Sinds een aantal jaren kookt Fred met veel plezier en passie op de Grill Guru. Dit is een eeuwenoude manier van koken en is van oorsprong een Chinese manier voor het bereiden van eten. De barbecue is een keramische grill die binnenin een keramische binnenpot en vuurring heeft. Hierop maakt Fred verschillende gerechten zoals stoofpotjes, pulled beef/porc, groentegerechten, gerookte vis, desserts en nog veel meer…

Graag maken wij gebruik van de mooie, verse regionale producten om iedere dag voor u een mooi drie/viergangen diner te bereiden. Dit menu wordt dagelijks met veel zorg samengesteld en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, (eventueel een kaasplankje) en een dessert als afsluiting. Natuurlijk kunnen wij ons dagmenu aanpassen indien u dat bij reservering aangeeft. Wij denken dan aan vegetarische gerechten, of diëten als glutenvrij, zoutarm, of eventuele allergieën. Voor deze service rekenen wij u niets extra! U kunt bij ons aanschuiven vanaf €30,- per persoon.

 

 

Culinair

Vragen? Bel ons!

Tel. +33 9 77635977
Mob. +33 7 70163952

In juli 2014 brachten wij vijf dagen door op Bon Chez Nous. De gastvrijheid van Theo en Von Conijn is meer dan uitstekend. Ze staan altijd voor je klaar en laten niets aan het toeval over. Op verzoek hebben Theo en Von vegetarisch voor ons gekookt. Daar zijn ze voortreffelijk in geslaagd. De gevulde boekweitpannenkoekjes zullen we niet snel vergeten.
Ton Druijf