Von en Theo Conijn hebben hun sporen op culinair gebied ruimschoots verdiend. Wij hebben gedurende zes jaar met veel plezier gekookt in verschillende restaurants in Frankrijk. Deze ervaring hebben wij meegenomen naar hun eigen keuken in Bon Chez Nous. Graag maken wij gebruik van de mooie, verse regionale producten om iedere dag voor u een mooi viergangen diner te bereiden. Dit menu wordt dagelijks met veel zorg samengesteld en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplateau en een dessert als afsluiting. Natuurlijk kunnen wij ons dagmenu aanpassen indien u dat bij reservering aangeeft. Wij denken dan aan vegetarische gerechten, of diëten als glutenvrij, zoutarm, of eventuele allergieën. Voor deze service rekenen wij u niets extra! U kunt bij ons aanschuiven voor € 29,50 per persoon.

Vragen? Bel ons!

+33 5 55 64 17 69 Vast (F)
+33 6 33 51 05 31 GSM (F)

In juli 2014 brachten wij vijf dagen door op Bon Chez Nous. De gastvrijheid van Theo en Von Conijn is meer dan uitstekend. Ze staan altijd voor je klaar en laten niets aan het toeval over. Op verzoek hebben Theo en Von vegetarisch voor ons gekookt. Daar zijn ze voortreffelijk in geslaagd. De gevulde boekweitpannenkoekjes zullen we niet snel vergeten.

Ton Druijf