Informatie

Een chambres d’hotes voor bourgondische levensgenieters.

Alles staat in het teken van genieten, van de natuur, de rust, het comfort, de toeristische mogelijkheden, lekker eten en een goed glas wijn. Gesitueerd in het mooie stille, schone en rustige landschap van de Creuse,  vlak naast het kasteel van Beauvais begeeft u zich in een oase van rust en stilte. Toch is er in de omgeving van alles te doen en zijn er vele leuke dorpjes en steden te bezoeken zoals Oradour sur Glane. Ook zijn er verschillende golfterreinen in de buurt.

U wordt door Fred of Dominique persoonlijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna wij u naar uw comfortabele kamer zullen begeleiden. Iedere kamer heeft eigen thee en koffie faciliteiten.

Wij beschikken over een uitstekende keuken en koken zeven dagen per week een mooi drie/vier gangendiner voor onze gasten. Voor-hoofdgerecht, (kaas) en dessert. Natuurlijk maken wij zo veel mogelijk gebruik van de mooie verse regionale producten die de Creuse rijk is. Op verzoek verzorgen wij voor u ook graag een lunch in de vorm van een mooie salade of een lekker broodje.

Het ontbijt wordt bij mooi weer op het terras geserveerd en als het wat koeler is in de eetkamer. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood en croissants, roomboter, eventueel een yoghurtje met eigengemaakte granola en voor de liefhebbers een lekker gekookt of gebakken eitje. Natuurlijk mag ook de verse Jus d’orange en een kopje koffie of een glas melk niet ontbreken.

Onze chambres d’hotes is natuurlijk rookvrij (dit is ook in Frankrijk verplicht), maar wij stellen ons rookvriendelijk op. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten buiten, comfortabel een sigaretje kunnen roken.

Op de eerste verdieping hebben wij een bibliotheek gevestigd. Hier kunt u boeken lenen en lezen.

In en om Bon Chez Nous kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI netwerk.

Wij verheugen ons er op u binnenkort te mogen ontvangen in ons mooie “maison de caractere” en hopen dat u zich bij ons snel “thuis” zal voelen!

Vragen? Bel ons!

Tel. +33 9 77635977
Mob. +33 7 70163952

 

Wij hebben afgelopen week een overnachting gehad bij Theo en Von. Het was vanaf aankomst gastvrijheid ten top op een top locatie. Mooie kamers, goed diner en heerlijk ontbijt. Aanrader en we komen zeker een keer terug voor een langer verblijf. Henk en Chantal