Chambres d'Hôtes Nederlandse eigenaren

Over de Nederlandse eigenaren van Bon Chez Nous.

Bonjour, nous aimerions vous présenter! Graag stellen wij onszelf aan jullie voor. Wij zijn Fred, Dominique en Mack den Dubbelden.

In augustus 2022 begint ons Franse avontuur, het runnen van een Chambres d’Hôtes in het dorpje Saint-Amand-Jartoudeix in het Franse departement Creuse, gelegen in de Nouvelle-Aquitaine. Na jaren lang dromen over een buitenlands avontuur, kwam half 2022 Bon Chez Nous op ons pad. Tijdens de bezichtiging waren we op slag verliefd op het huis en de prachtige omgeving.

Fred is de afgelopen 30 jaar, met veel plezier, aan het werk geweest als schilder. Hij is een groot fan van de Formule 1 en Max Verstappen in het bijzonder. Als de mogelijkheid er is, bezoekt hij graag een Grand Prix. Hij is een echte familieman. Fred is gek op koken op de Grill Guru, hij maakt hierop de lekkerste gerechten zoals stoofpotje, pulled beef of gerookte vis. De Franse taal is voor Fred nog wel een ding, al komt hij met zijn vriendelijke ‘Bonjour’ en ‘ca va’ al een heel eind. Dominique daarentegen spreekt de taal zo goed als vloeiend. Dominique heeft veel ervaring in de zorg, van kraamhulp, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de laatste vier jaar in Nederland als doktersassistente. Het (ver)zorgen voor mensen zit in haar bloed. Ze houdt van koken en het uitproberen van nieuwe gerechten van verschillende keukens.

Mack, onze jongste zoon, gaat met ons mee naar Frankrijk. Hij is 11 jaar oud en gaat het nieuwe schooljaar starten op het College. In Nederland heeft hij al Franse les gevolgd en waarschijnlijk spreekt hij eerder Frans dan zijn vader! Hij heeft er heel veel zin in om naar Frankrijk te gaan.

Wie er ook met ons mee gaan zijn onze twee honden, Enzo en Ziva. Enzo is een Bordeaux Dog, Ziva een Franse Bulldog.

Ben je bij ons op bezoek dan zal het je aan niets ontbreken! We houden er allebei van om te koken voor familie en vrienden en doen dit dan ook regelmatig. We kijken er naar uit om de uitdaging van het runnen van een Chambres d’Hôtes aan te gaan en onze Franse droom echt uit te laten komen…samen oud te worden in Frankrijk.❤️

Vragen? Bel ons!

Tel. +33 9 77635977
Mob. +33 7 70163952

”Goed

Mooie locatie. Fijne eigenaars die zichtbaar met veel plezier hun nieuwe zaak uitbaten.”

Britt