Fred en Dominique vinden het koken voor vrienden en familie ontzettend leuk om te doen.

Sinds een aantal jaren kookt Fred met veel plezier en passie op de Grill Guru. Dit is een eeuwenoude manier van koken en is van oorsprong een Chinese manier voor het bereiden van eten. De barbecue is een keramische grill die binnenin een keramische binnenpot en vuurring heeft. Hierop maakt Fred verschillende gerechten zoals stoofpotjes, pulled beef/pork, groentegerechten, gerookte vis, desserts en nog veel meer!

Wij maken gebruik van de mooie, verse regionale producten om voor jou iedere dag weer een mooi twee- of driegangen diner te bereiden. Dit menu wordt dagelijks met veel zorg samengesteld en bestaat, afhankelijk van je menukeuze, uit een voorgerecht, hoofdgerecht, eventueel een kaasplankje en een dessert als afsluiting. Met natuurlijk een kopje koffie of thee. Wij kunnen ons dagmenu aanpassen indien je dat bij reservering aangeeft. Denk bijvoorbeel aan vegetarische gerechten, of diëten als, zoutarm, of eventuele allergieën. Voor deze service rekenen wij je niets extra! Je kunt bij ons aanschuiven vanaf €25,- per persoon voor een 2-gangen diner en voor €30,- per persoon voor een 3-gangen diner.

 

 

”Nette kamers, goed eten

Wat ons vooral opviel is de gastvrijheid waarmee de gasten (en honden) worden ontvangen. Maar bovenal de passie voor koken. Fred is een echte “Grill Guru”. Op zijn verschillende Komado bbq’s maakt hij de heerlijkste gerechten. Dit terwijl Dominique de voor- en nagerechten op uitzonderlijke wijze voor haar rekening neemt. Mooie streek producten, altijd vers.”

John L

Vragen? Bel ons!

Tel. +33 9 77635977
Mob. +33 7 70163952