Informatie

 

Een chambres d’hotes voor bourgondische levensgenieters.

 

Alles staat in het teken van genieten, van de natuur, de rust, het comfort, de toeristische mogelijkheden, lekker eten en een goed glas wijn. Gesitueerd in het mooie stille, schone en rustige landschap van de Creuse,  vlak naast het kasteel van Beauvais begeeft u zich in een oase van rust en stilte. Toch is er in de omgeving van alles te doen en zijn er vele leuke dorpjes en steden te bezoeken zoals Oradour sur Glane. Ook zijn er verschillende golfterreinen in de buurt.

 

U wordt door Fred of Dominique persoonlijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna wij u naar uw kamer zullen begeleiden.

 

Wij beschikken over een uitstekende keuken en koken zeven dagen per week een mooi drie/vier gangendiner voor onze gasten. Voor-hoofdgerecht, (kaas) en dessert. Natuurlijk maken wij zo veel mogelijk gebruik van de mooie verse regionale producten die de Creuse rijk is. Op verzoek verzorgen wij voor u ook graag een lunch in de vorm van een mooie salade of een lekker broodje.

 

Het ontbijt wordt bij mooi weer op het terras geserveerd en als het wat koeler is in de eetkamer. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood en croissants, roomboter, eventueel een yoghurtje met eigengemaakte granola en voor de liefhebbers een lekker gekookt of gebakken eitje. Natuurlijk mag een sapje, een kopje koffie of een glas melk niet ontbreken.

 

Onze chambres d’hotes is natuurlijk rookvrij (dit is ook in Frankrijk verplicht), maar wij stellen ons rookvriendelijk op. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten buiten, comfortabel een sigaretje kunnen roken.

 

Op de eerste verdieping hebben wij een bibliotheek gevestigd. Hier kunt u boeken lenen en lezen. Ook zijn de koffie- en theefaciliteiten hier te vinden, waar u op ieder gewenst moment wat te drinken kunt pakken.

 

In en om Bon Chez Nous kunt u gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

 

Wij verheugen ons er op u binnenkort te mogen ontvangen in ons mooie “maison de caractere” en hopen dat u zich bij ons snel “thuis” zal voelen!

 

Vragen? Bel ons!

Tel. +33 9 77635977
Mob. +33 7 70163952

 

“Voortreffelijk

Zeer aardige eigenaar en zeer mooi pand! Ik raad iedereen aan! Zowel kamer als diner en ontbijt was erg lekker en is ook een aanrader 🙂 ” (vertaald uit het Duits)

Jonas